Driepuntsluiting / Meerpuntsluiting

Wilt u een driepuntssluiting of meerpuntssluiting in uw voordeur of achter deur laten plaatsen? 

Driepuntssluiting zijn fantastische soorten sloten die extra beveiliging bieden, waardoor ze populair zijn voor gebruik in commerciële instellingen of in huizen waar waardevolle spullen worden bewaard. 

Dit soort sloten werkt door vergrendelingsbouten van de deur uit te breiden in overeenkomende opvangbakken in het deurkozijn, waardoor in feite een afdichting ontstaat die moeilijk te doorbreken is. Sterker nog, sommige zijn zo veilig dat ze kunnen worden geïntegreerd met toegangscontrolesystemen en alarmen als extra beveiligingslaag. Als je jouw huis of bedrijf veilig wilt houden, is het zeker de moeite waard om te overwegen om een driepuntssluiting te nemen! Dus aarzel niet om mij vragen te stellen die je misschien hebt.

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

Bert Hanekamp
Bert Hanekamp
Read More
Positive: Professionalism
ARoadman
ARoadman
Read More
Positive: Professionalism, Quality, Value Zeer vriendelijk en vakkundig!
Jan Oudejans
Jan Oudejans
Read More
Positive: Professionalism, Quality, Value Correcte, netjes en snel werkende monteur. Alles netjes en schoon achtergelaten. De erbij bestelde Polynorm scharnieren voldeden niet, maar monteur had de juiste scharnieren bij zich in de bus.
J.C. Bakker
J.C. Bakker
Read More
Zeer tevreden en keurig zijn de nieuwe binnen deuren gemonteerd door Gabriel. Aanrader om klussen te laten uitvoeren.
ad de volder
ad de volder
Read More
Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value Deuren hangen. Zeer vriendelijke en vakbekwame man, die precies weet wat hij moet doen. Alles netjes opgeruimd en de deuren goed afgehangen.
Simone Haagen
Simone Haagen
Read More
Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value Gabriel heeft bij ons alle tussendeuren vervangen. Hij is een professional, werkt precies en netjes en ruimt ook de troep op. Erg tevreden met het resultaat!
martijn horst
martijn horst
Read More
Positive: Professionalism, Quality Gabriel werkt heel netjes. Erg positief ervaren.Gabriel bedankt voor de goede zorgen.
Carolina Sichem
Carolina Sichem
Read More
Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness The service installers for our new doors came early and were very enthusiastic and friendly. Installed 2 inside doors for our living room efficiently and easily. Everything went well and we are extremely impressed. Highly recommend.
Fatima Mohiddin
Fatima Mohiddin
Read More
Positive: Professionalism, Quality Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
paul kooistra
paul kooistra
Read More
Stipt op tijd en keurig gewerkt. Na perfecte uitvoering klus ook alles netjes opgeruimd achtergelaten. Aanrader!
Previous
Next

Hits: 1