Handyman in Amsterdam

Handyman in Amsterdam Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio Amsterdam en omstreken (o.a. Diemen, amstelveen,Oostzaan, Landsmeer.)

 

Klusbedrijf CG Company in Amsterdam biedt diensten aan van handyman services / klusjesman services tot complete renovatie. Een handyman of klusjesman kan werkzaamheden uitvoeren zoals tv ophangen, raamdecoratie ophangen, en meer.

Klusbedrijf CG Company biedt handyman services ook in andere steden. Onze handyman heeft de juiste gereedschappen om u probleem of problemen op te lossen. Bij een aanvraag ontvangen wij graag een uitgebreide omschrijving over de klus / werkzaamheden die uitgevoerd moet worden.

Wat bieden we? Naast het uitvoeren van de werkzaamheden denken onze handyman graag mee met uw project of opdracht en geven ook advies uit. We geven u helderheid en bespreken alles met u voordat de werkzaamheden starten. Voordat de werkzaamheden wordt uitgevoerd zullen we ook vragen stellen en duidelijk aangeven welke stappen we zullen ondernemen, zodat beiden partijen niet geconfronteerd worden met ongewenste verrassingen.

Heeft u een inspectie nodig voor renoveren van u woning of gewoon een inspectie voor een offerte ? Vraag dan een offerte aan.Ter conclusie, onze handyman diensten bieden jou gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. We begrijpen dat het leven druk kan zijn en klusjes vaak blijven liggen. Daarom staan wij klaar om jou te helpen met al die kleine maar vervelende klusjes waar je zelf geen tijd of zin in hebt. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat alles snel en efficiënt wordt opgelost.Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor al jouw klussen en net als vele anderen zul jij versteld staan van onze uitstekende service!

Maar dat is nog niet alles! Net als de handymannen zelf, hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom streven we ernaar om altijd uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat van de klus.

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons handyman services in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader