Klusbedrijf In Amsterdam

Klusbedrijf in Amsterdam biedt diensten aan van handyman services / klusjesman services tot complete renovatie. Wij bieden onze service aan in de regio Amsterdam en omstreken (o.a. Diemen, Amstelveen, Weesp.)

Wat is een Klusbedrijf ? Een Klusbedrijf is iemand die zich bekwaam heeft gemaakt in één of enkele activiteiten binnen zijn of haar vakgebied.

Een handyman of klusjesman kan werkzaamheden uitvoeren zoals tv ophangen, raamdecoratie ophangen, en meer.
Klusbedrijf CG Company biedt handyman services ook in andere steden. Onze klusjesman zorg voor de juiste gereedschappen mee te nemen om u probleem of problemen op te lossen. Bij een aanvraag ontvangen wij graag een uitgebreide omschrijving over de klus / missie.

Wat bieden we? Naast het uitvoeren van de werkzaamheden denken onze vakmannen graag mee met uw project of opdracht en geven ook advies uit. We geven u helderheid en bespreken alles met u voordat de werkzaamheden starten. Voordat de werkzaamheden wordt uitgevoerd zullen we ook vragen stellen en duidelijk aangeven welke stappen we zullen ondernemen, zodat beiden partijen niet geconfronteerd worden met ongewenste verrassingen.

Heeft u een inspectie nodig voor renoveren van u woning of gewoon een inspectie voor een offerte ? Dat kan tegen een vergoeding van 75,00€.

Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel en zijn we er op u het werk uit handen te nemen.

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

Hits: 6